Valencia Histórica

El passat dia 13 de desembre, divendres, els alumnes de 2º d’ESO realitzaren un recorregut pel centre històric de València, treballant materials de l’assignatura de Geografia i Història, acompanyants pels professors: Concha Catarineu, Vicente García, Katia García, Rafa Járrega, Carolina Llopis i Rafael Reig.

L’època tractada havia de ser la primera part de l’edat mitjana. Eixiren del col·legi i visitaren en primer lloc l’estàtua de Sant Pere Pasqual, sant valencià mossàrab que dona nom al nostre centre educatiu. Després baixaren al llit del Túria, passaren pel baixador de l’antic moll fluvial de la ciutat on es troba la petxina que dona nom al passeig, i arribaren fins al pont de Serrans per on pujaren. Entraren a la ciutat vella per la porta més noble, antiga Bab Al-Càntara, i recorregueren les antigues muralles i torreóns islàmics que encara queden en peu, passant per davant de la casa natalícia de Sant Pere Pasqual, al costat del Portal de Valldigna. Després visitaren la cripta de san Vicent Màrtir, amb part de la catedral visigoda i una capella funerària. Finalment, visitaren els Banys de l’Almirall, banys públics d’estructura islàmica.


 


BOLETÍN SPP

Recibe el boletín de noticias del Colegio SUSCRÍBETE:

Contacta

Correos electrónicos
C/ Maestro Guerrero, 3
46008 Valencia
Tel: 96 385 68 08
Tel: 694 495 648
FAX: 96 384 73 94

ENVIA TU CV

Si deseas TRABAJAR CON NOSOTROS rellena el siguiente Formulario

SUGERENCIAS

Tu opinión nos interesa
Formulario

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información pinchando en "Más información".